Подать
объявление
11 апр 2024 17:25

Виробництво картонних упаковок. Запрошуємо працівників для роботи на сучасному виробництві . Без досвіду роботи. Без знання польської мови. Підтримка координатора і бригадира. Комфортні умови на закладі для працівників.
Місто праці: місто Wilcza Góra (20 км від Варшави )
Обов язки:
Закладання продукції ( плоского зразка) до машини.
Пакування упаковок у збірні коробки та / або штабелі на піддоні відповідно до інструкцій з упаковки. Коробки для пакування формує машина, працівник лише пакує готовий матеріал до коробки.
Позначення готової продукції етикеткою (колективна коробка, піддон, стопка).
Прибирання робочого місця, що полягає у вилученні матеріалів та упаковки з попереднього замовлення.
Оплата :
28,10 zł brutto = 22,48 zł netto
Графік роботи:
зміни по 8- 12 годин
можлива робота в суботу
Надається житло:
житло надає роботодавець
Якщо вас не влаштовує житло від роботодавця, можна винаймати власне. Якщо ви винаймаєте власне житло - буде доплата за власне житло.

Следите за свежими объявлениями, где Вам удобно!
Для персонализации контента, рекламы, анализа трафика, а также удобства и безопасности использования сайта мы и наши партнеры храним и используем cookies на Вашем устройстве.
Используя наш сайт, Вы соглашаетесь с условиями конфиденциальности и обработки персональных данных, файлов cookies и других персональных идентификаторов, а также с Условиями использования нашего сайта в целом.

Если Вы не согласны с использованием нами и нашими партнерами Ваших персональных данных, пожалуйста, не используйте наш сайт.