Подать
объявление
6 мар 2024 13:43

Тапіцер (працівник на виробництво меблів, можна без досвіду)
Співпрацюємо з однією з найбільших польських фабрик по виробництву м яких меблів вже 8 років.
Міста: Гродзіськ Велькопольський (50 кілометрів від Познані) Хелмно (50 кілометрів від Бидгоща) Ястрове (біля Піли) Маємо в штаті більше 300 працівників, сотні чесних відгуків в наших соціальних мережах і можемо з впевненістю рекомендувати цю вакансію!
Що по умовах? Це серійне виробництво м'яких меблів. Робота на різних процесах: складання каркасів, поклейка поролону, обтяжка меблів, пакування, транспорт. Кожна людина виконує роботи на одному своєму процесі. Вся робота стандартизована. Моделей меблів не багато, що дозволяє швидко їх вивчити.
Ставка на період навчання - 23-25 злотих на годину, далі оплата від виробітку. Навчання триває від 2 тижнів до 2 місяців, в залежності від процесу та індивідуальних здібностей. Обтяжка меблів - найбільш високооплачуваний процес, навчання триває довше, але саме на цьому процесі можна заробляти найбільше (до 9-10 тисяч злотих). Це добра можливість з "0" отримати затребувану виробничу спеціальність В основному навчання проводять наші українські бригадири. Після навчання всі працівники працюють на акорді. На кожну операцію є норма по вартості та по часу. Норми встановлені реальні, наші працівники виконують 110-130%. Є система премій за якість та виконання норм. В середньому оплата праці на акорді від 6000-7000 злотих, максимум - 9-10 тисяч. Все залежить від досвіду та швидкості роботи.
Робота по 8-12 годин, тільки денні зміни, з 6 ранку Надаємо безкоштовне житло (нічого не вираховується). Це будинки та квартири, в кімнатах по 2-3 людини. Є вся необхідна побутова техніка. При оренді власного житла - компенсація у розмірі 500 злотих. Житло в пішій доступності до роботи, або є розвозка.
Офіційне оформлення, соціальний пакет, оплачувана відпустка. Для легалізації працівників виготовляємо карти побуту. Затримок по зарплаті немає! Робота надійна, довгострокова.

Следите за свежими объявлениями, где Вам удобно!
Для персонализации контента, рекламы, анализа трафика, а также удобства и безопасности использования сайта мы и наши партнеры храним и используем cookies на Вашем устройстве.
Используя наш сайт, Вы соглашаетесь с условиями конфиденциальности и обработки персональных данных, файлов cookies и других персональных идентификаторов, а также с Условиями использования нашего сайта в целом.

Если Вы не согласны с использованием нами и нашими партнерами Ваших персональных данных, пожалуйста, не используйте наш сайт.