Подать
объявление
11 апр 2024 10:05

Сортирування сміття
Назва вакансії: сортирування сміття місце роботи: гдиня ставка: 4500 зл. Брутто на місяць обов'язки: на фірму, яка спеціалізується на сегрегації та переробці сміття, потрібні чоловіки!
Робота полягає у сортуванні пластику, фольги та паперу, які потрапляють на завод. Специфічний запах. Температура в цеху: робота в цеху, іноді на вулиці
графік роботи: графік- з 06.00 до 16.00 пн-пт, деякі суботи, напрацювання 180-200 годин. Робочий одяг: видається житло: не надаємо, житло за працівником.
Кого шукаємо: чоловіки вимоги/досвід: - до 45 років - досвід не потрібний знання польського: не вимагається додаткова інформація: на вакансії укладається договір "умова про працю", яка дає можливість мати 2 оплачувані вихідні, оплачуваний лікарняний 80% від ставки, та отримувати додаткову оплату за години (якщо є робота) +50%, а також за вихід на роботу у вихідний день , суботу та неділю +100% до ставки. Перед виходом на роботу потрібно оформити медкомісію(безкоштовно).

Следите за свежими объявлениями, где Вам удобно!
Для персонализации контента, рекламы, анализа трафика, а также удобства и безопасности использования сайта мы и наши партнеры храним и используем cookies на Вашем устройстве.
Используя наш сайт, Вы соглашаетесь с условиями конфиденциальности и обработки персональных данных, файлов cookies и других персональных идентификаторов, а также с Условиями использования нашего сайта в целом.

Если Вы не согласны с использованием нами и нашими партнерами Ваших персональных данных, пожалуйста, не используйте наш сайт.