Подать
объявление
3 апр 2024 12:36

Шукаємо працівника продукції на заклад! Мiсто глiвiце! Посада: працівник продукції місце роботи: gliwice заклад спеціалізується на виробництві металевих конструктивних елементів кузова та автомобільних шасі, виробляючи такі компоненти, як рами двигунів, кронштейни приладової панелі, шасі і бампери. На додаток до традиційних автомобільних процесів, таких як штампування, зварювання та катодне занурення, завод використовує найсучасніші технології, що використовуються в цій галузі, такі як гаряче формування та лазерне зварювання. Ці процеси дозволяють виробляти дуже легкі, але дуже міцні деталі з точки зору безпеки та захисту навколишнього середовища. Завод характеризується дуже високим рівнем автоматизації і роботизованих процесів він оснащений більш ніж 240 роботами. Обов'язки:
Робота з виготовлення листових елементів кузова, можлива робота на одному з 3 відділів: штампування, зварювання або малярний цех
Робота складається в основному з експлуатації машин і ручного переміщення елементів
Кандидати не повинні мати досвід роботи на виробництві (лінія конвеєр, пакування, якість, малювання деталі й все автоматизовано)
Що ми очікуємо?
Вміння працювати в команді
Фізична справність
Знання польської мови на базовому розмовному рівні
Наявність власного житла
Що ми пропонуємо?
Графік: робота в 3 зміни по 8 годин з пн до пт (06:00-14: 00; 14:00-22: 00; 22:00-06: 00)
Дофінансування до транспорту до роботи та обідів
Заробітна плата: працівник продукції -27 зл. Брутто, по 3 місяцях праці 28 зл. Брутто + премія від 4 до 6 зл.
Адаптаційний бонус -5 зл. Брутто цей бонус виплачується в перший рік роботи за кожен робочий день
Додаткові фінансові бонуси, система benefitów: luxmed (приватне страхування)
Трудовий договір umowa o pracę з першого робочого дня
Оплачувані відпускні і лікарняний. Державне медичне страхування
Своєчасна виплата заробітної плати на польський банківський рахунок-до 10 числа кожного місяця
Опіка координатора протягом усього періоду співпраці

Следите за свежими объявлениями, где Вам удобно!
Для персонализации контента, рекламы, анализа трафика, а также удобства и безопасности использования сайта мы и наши партнеры храним и используем cookies на Вашем устройстве.
Используя наш сайт, Вы соглашаетесь с условиями конфиденциальности и обработки персональных данных, файлов cookies и других персональных идентификаторов, а также с Условиями использования нашего сайта в целом.

Если Вы не согласны с использованием нами и нашими партнерами Ваших персональных данных, пожалуйста, не используйте наш сайт.