Подать
объявление
5 фев 2024 10:04

Робітник комунальної служби - Оператор сміттєвоза
Гданськ Комунальна служба міста запрошує працівників: чоловіків (без досвіду) на вакансію:
Робітник комунальної служби - Оператор сміттєвоза. Обов'язки: - Робота на виїзді за визначеними маршрутами у місті Гданськ. - Підвіз контейнерів до машини та їх фіксація для вивантаження побутових відходів. - Відповідне розміщення контейнерів/кошиків після розвантаження у встановленому місці. Робота в бригаді по три людини: водій і 2 оператори. Оплата: Ставка 23 зл/год чистого з урахуванням вашого житла.
*Для студентів, до 26 року життя, ставка 27,70 зл/год (при наявності zaświadczenia + legitymacji) Робочі зміни тривають 8-10 годин. Від 5:00 до 14:00/15:00. Є можливість брати додаткові години роботи за бажанням. Лідія.

Следите за свежими объявлениями, где Вам удобно!
Для персонализации контента, рекламы, анализа трафика, а также удобства и безопасности использования сайта мы и наши партнеры храним и используем cookies на Вашем устройстве.
Используя наш сайт, Вы соглашаетесь с условиями конфиденциальности и обработки персональных данных, файлов cookies и других персональных идентификаторов, а также с Условиями использования нашего сайта в целом.

Если Вы не согласны с использованием нами и нашими партнерами Ваших персональных данных, пожалуйста, не используйте наш сайт.