Подать
объявление
26 фев 2024 14:23

Монтер зі складання/монтажу систем вентиляційниих.
Нова вакансія для чоловіків. Запрошуємо ! Rumia. Підприємство займається випуском вентиляційних систем і установок. Запрошуємо чоловіка на вакансію : монтер зі складання/монтажу систем вентиляційниих.
Обов'язки : - Робота з інструментами по збірці вентиляційного обладнання на місці, на підприємстві. - Складання систем і комплектуючих за технічним малюнком, Вимоги : - Чоловіки до 55 років - Знання польської мови на простому коммнуїкативному рівні - Уміння читати технічний малюнок Оплата праці : Ставка становитиме 22,00 зл/год нетто.
Житло надаємо за домовленістю.
Графік роботи : Робочі зміни (пн - пт): з 06:00 до 16.00 і з 18:00 до 04:00 (зміни чергуються по тижнях). Субота (скорочена): 06.00:12.00. Неділя - вихідний. Є можливість брати додаткові години роботи за бажанням.
*Що ми пропонуємо нашим кандидатам* :
* Оплата на карту банку до 15-го числа.
* Аванси.
* Пакет документів для легалізації побиту та роботи - безкоштовно.

Следите за свежими объявлениями, где Вам удобно!
Для персонализации контента, рекламы, анализа трафика, а также удобства и безопасности использования сайта мы и наши партнеры храним и используем cookies на Вашем устройстве.
Используя наш сайт, Вы соглашаетесь с условиями конфиденциальности и обработки персональных данных, файлов cookies и других персональных идентификаторов, а также с Условиями использования нашего сайта в целом.

Если Вы не согласны с использованием нами и нашими партнерами Ваших персональных данных, пожалуйста, не используйте наш сайт.