Подать
объявление
17 апр 2024 07:11

Metro imielin гарна одномісна кімната в новій квартирі, високий стандарт, урсинув
Здається гарна нова однокімнатна кімната у варшавському районі урсинув, сучасний атмосферний дизайн, в квартирі зі свіжим ремонтом, повністю мебльована, вул. Хіршфельд
Окрема кімната, самостійна, на замок.
Безпосередньо від власника, без комісії. Одразу доступний.
Вся квартира виконана за дуже високим стандартом, в чудовому місці - поруч метро імелін та автобусні зупинки в 1-3 хвилинах.
Повністю обладнана велика кухня з дуже великим холодильником, духовкою, індукційною плитою, мікрохвильовою піччю, електричним чайником, посудом, каструлями та столовими приборами. Вся побутова техніка нова, марки bosh.
Дві санузли: з ванною та душем, умивальниками та туалетом + додатковий туалет окремо. У ванних кімнатах є полички та шафки для зберігання косметики.
Крім того, в квартирі є пральна машина, пилосос, праска, прасувальна дошка, сушарка для білизни. Додаткове підсобне приміщення для валіз або інших великих речей. Орендарі також мають у своєму розпорядженні відремонтований підвал, наприклад для велосипедів. Перед будинком велика безкоштовна парковка.
Кімната укомплектована набором меблів, що включає велику шафу Pax з вішалками, полицями для одягу та ящиками, комод, ліжко зі зручним матрацом, письмовий стіл зі стільцем, велике підвісне дзеркало.
Квартира для молодих та привітних людей, які працюють та/або навчаються. Ідеально підходить для тих, хто цінує високі стандарти.
Площа:
Тихий і безпечний сімейний район Урсинова. Повна інфраструктура в районі, магазини (відразу біля будинку Biedronka, трохи далі Lidl, Auchan), спортзал, ТРЦ, університет SGGW.
Зв'язок:
Метро імелін
Автобусні зупинки 1-3 хв
Близько 15 хвилин громадським транспортом до центру Варшави
Чудовий доступ до Варшавського університету природничих наук, Університету Vistula, Варшавської школи економіки, Варшавського технологічного університету, Варшавського університету, Університету Лазарського та Медичного університету
Ціна оренди: 1600 злотих на місяць + комісія 330 злотих на місяць.
Бездротовий високошвидкісний Інтернет входить у вартість.

Следите за свежими объявлениями, где Вам удобно!
Для персонализации контента, рекламы, анализа трафика, а также удобства и безопасности использования сайта мы и наши партнеры храним и используем cookies на Вашем устройстве.
Используя наш сайт, Вы соглашаетесь с условиями конфиденциальности и обработки персональных данных, файлов cookies и других персональных идентификаторов, а также с Условиями использования нашего сайта в целом.

Если Вы не согласны с использованием нами и нашими партнерами Ваших персональных данных, пожалуйста, не используйте наш сайт.