Подать
объявление
18 мар 2024 10:36

Робота в таксі на авто компанії
Компанія g car шукає водіїв на авто компанії у місті краків. Ми пропонуємо різні варіанти співпраці: 1) робота водієм на авто компанії (відсоток): - гідну заробітну плату від 5 000 до 7 000 зл/місяць; заправка та обслуговування авто за рахунок компанії; початок роботи без перших внесків та застав; автомобілі комфорт класу з коробкою автомат (в наявності є гібридні авто); офіційне працевлаштування; 2) оренда авто для роботи в таксі - skoda fabia - 550 злотих/тиждень - skoda spaceback - 550 злотих/тиждень g car гарантує: - роботу у стабільній компанії з високою репутацією на ринку; - своєчасну виплату заробітної плати; - постійний потік замовлень по додатках bolt та uber. Допомога з оформленням документів; вимоги: - вік від 20 років; - наявність прав категорії b; - відсутність судимостей; - відповідальність, дисциплінованість. Співпраця з нами це стабільний та високий дохід. G car - це 6 років роботи на ринку перевезень, 1700 автомобілів та офіси у 24 містах україни та польщі.

Следите за свежими объявлениями, где Вам удобно!
Для персонализации контента, рекламы, анализа трафика, а также удобства и безопасности использования сайта мы и наши партнеры храним и используем cookies на Вашем устройстве.
Используя наш сайт, Вы соглашаетесь с условиями конфиденциальности и обработки персональных данных, файлов cookies и других персональных идентификаторов, а также с Условиями использования нашего сайта в целом.

Если Вы не согласны с использованием нами и нашими партнерами Ваших персональных данных, пожалуйста, не используйте наш сайт.